Annarilla Ahtolan muistoa kunnioittaen

Psykologiliiton puheenjohtaja Annarilla Ahtola menehtyi 28.4.2021 äkillisen sairauskohtauksen seurauksena. Suru-uutinen koskettaa koko psykologikuntaa.

Helsingin psykologiyhdistys haluaa muistaa Annarillaa tekemällä lahjoitukset Luonnonperintösäätiölle ja MIELI ry:lle. Luontoarvot olivat Annarillalle tärkeitä niin henkilökohtaisesti kuin ammatillisesti. Lahjoitus käytetään kokonaisuudessaan Satakunnan Majavapurot-metsäalueen suojelemiseen.

Annarilla on tullut Helsingin psykologiyhdistykselle tutuksi nimenomaan työstään Psykologiliiton puheenjohtajana ja koko psykologikunnan eteen tekemästään aktiivisesta vaikuttamistyöstä. Nuorten mielenterveystyö on lähellä Hepsyn arvoja, ja siksi MIELI ry valikoitui Hepsyn toiseksi lahjoituskohteeksi. Lahjoitussummalla tuetaan Sekasin-chattia, joka on valtakunnallinen keskustelupalvelu nuorille mieltä painaviin ongelmiin ja mielenterveyden ongelmista selviämiseen. Uskomme nuorten mielenterveyden olleen lähellä myös aiemmin koulupsykologina toimineen Annarillan sydäntä. Hepsy on lahjoittanut yhden euron jokaista jäsentään kohden ja summa on jaettu edellä mainittuihin kohteisiin.

Annarillan muistoa kunnioittaen,
Helsingin psykologiyhdistys