PJ:n kesäterveiset

Huhheijaa!

Kevät on mennyt vauhdikkaasti ja aika eri lailla kuin alkujaan odotin. Tapahtumat ja kokoukset on yhä täytynyt järjestää etänä, mikä on alkuun ollut pettymys. Toki tuttuahan tämä jo on, mutta itselleni Hepsyn toiminnan suola on nimenomaan säännölliset tapaamiset ihanan ja hersyvän johtokuntamme kanssa sekä erilaisten läsnäolotapahtumien järjestäminen jäsenistölle. Nyt tämän suolan puuttuessa on makua pitänyt lisätä muilla mausteilla. Iloa Hepsyn etäkevääseen on tuonut jäsenistön piristäminen erilaisen kulttuurin ja koulutuksen muodossa. Olemme myös olleet ajan hermolla kunnallisvaalien suhteen Hepsyn kunnallisvaalipaneelin myötä.  Onneksi myös upea johtokuntamme tukee toinen toisiaan, ja vapaamuotoisemmat etänä toteutuneet tiimitapaamiset ovat antaneet lisäpiristystä yhteiseen tekemiseen.

Kevät toi tullessaan myös erilaisia suruja ja raskaita ajatuksia. Vaikeissa tilanteissa inhimillisyys, ihmisten läheisyys ja välittämisen eleet korostuvat, ja tätä olen saanut kiitollisuudella todistaa myös Hepsyn johtokunnassa. Lisäksi olen ylpeydellä seurannut Hepsyn entisen pj:n Jari Lipsasen esiin astumista ja vastuunottoa vaikeassa ja täysin ennakoimattomassa tilanteessa Psykologiliitossa Annarilla Ahtolan äkillisen menehtymisen jälkeen. Iso kiitos Jarille ja muillekin Hepsyn edustajille Psykologiliiton hallituksessa ja muissa liiton toimielimissä! Kevään mittaan olen kokenut useasti ylpeyttä hepsyläisyydestäni. ❤️

Vuosi 2021 on siinä mielessä merkittävä, että tänä vuonna rakas Hepsymme täyttää 40 vuotta! Etäaika on asettanut haasteita myös juhlavuoden tapahtumille. Olemme kuitenkin perus luonteeltamme optimistisia ja aloitimme vuosijuhlavalmistelut täydellä tohinalla jo viime vuonna. Jos maailmantilanne sallii, niin 40-vuotiaan Hepsyn vuosijuhlia vietetään lauantaina 30.10.2021 Wanhassa Satamassa! Toistaiseksi pidämme vielä päivämäärästä kiinni! Laittakaahan tämä tärkeä päivämäärä siis kalentereihinne. TIEDOSSA ON IHKAOIKEAT JUHLAT!

Syksylle on luvassa lisää koulutustapahtumia, seminaaria ja muita juhlavuoden tapahtumia! Ja koska Hepsy on meidän kaikkien yhteinen yhdistys, otamme ilolla vastaan tapahtumaideoita ja –toiveita. Muistattehan myös, että myös jokaisella jäsenellä on mahdollisuus lähteä järjestämään tapahtumia hepsyläisille yhteistyössä johtokunnan kanssa! ☺ Mielestäni paikallisyhdistyksen tärkein tehtävä on tuottaa jäsenistölleen erilaisia mielenkiintoisia tapahtumia ja ennen kaikkea edistää kollegoiden kohtaamista.

Loppuun haluan vielä hehkuttaa, että Hepsyn johtokunta kokoontui kesäkuussa ensimmäistä kertaa livenä tänä vuonna! Kyllä se normaali elämä sieltä pikkuhiljaa tulee ja toivottavasti voimme pian kokoontua kaikki yhdessä!

Odottavin terveisin

Tuuli Levänen

Hepsyn pj