Muut avustukset

Hepsyläiset voivat anoa yhdistykseltään avustuksia erilaisia projekteja varten. Tällaisia tapahtumia ovat aikaisemmin olleet mm. viini ja kirja -illat, improvisaatiokurssit sekä opiskelijajärjestö Kompleksin seksuaalisuusseminaari ja haalarituki.
Johtokunta kannustaa jäsenistöään aktiivisuuteen, koska tällöin jäsenistö saa omannäköisiä projekteja eikä niiden järjestäminen jää vain johtokuntalaisten varaan.

 

Hakemuksessa tulee ilmetä seuraavat tiedot:

  • hakijan yhteystiedot
  • projektin tarkoitus ja kuinka se tukee yhdistyksen toimintaa
  • projektin mahdollinen ajankohta ja paikka
  • projektin kustannusarvio
  • muut mahdolliset projektia koskevat avustukset (tai ilmoitus ettei sellaisia ole)
  • projektin kuvaus kotisivuille (voi olla päällekkäinen yllä olevan kanssa)
  • muut oleelliset tiedot

Hakemus lähetetään Hepsyn sihteerille (hepsysihteeri(at)gmail.com) ja tiedottajalle (hepsytiedotus(at)gmail.com).

Projektirahoituksen ehtona on kaksi blogikirjoitusta Hepsy kotisivuille. Ensimmäinen teksti on lyhyt muutaman rivin kuvaus millainen projektin on tulossa. Se pitää toimittaa välittömästi hakemuksen yhteydessä. Joissakin tilanteissa, mm. haalariavustuksessa, tätä ei vaadita.

Toinen teksti on yhteenveto projektista. Näin koulutuksen annista pääsevät hyötymään myös kaikki muut hepsyläiset! Siinä pitää olla kertomusta tukevia kuvia. Siinä voi olla liitteitä. Huomioi tekijänoikeuskysymykset. Pidä teksti napakkana! Tutustu kotisivujemme kautta esimerkkeihin millaisia projekteja muut hepsyläiset ovat tehneet.

Projektiavustuksen myöntämisestä päättää johtokunta. Myöntämiskriteerejä ovat olleet tieteellisyys, yhdistyksen toiminnan edistäminen sekä psykologien sosiaalinen vastuu. Sama taho voi saada usemman projektiavustuksen vuodessa. Johtokunta käsittelee jokaisen projektianomuksen tapauskohtaisesti. Summa ei riipu blogikirjoitusten pituudesta. Artikkelin kirjoittaja ei saa kirjoituksestaan enää erikseen artikkelipalkkiota.

Palkkio maksetaan vasta, kun tiedotusvastaava (hepsytiedotus(at)gmail.com) on saanut ja hyväksynyt edellä mainitut blogitekstit. Samalla kun teksti lähetetään sähköpostilla tiedotusvastaavalle, tulee se lähettää myös talousvastaavalle (https://hepsy.fi/yhdistys/johtokunta/). Tässä viestissä tulee ilmetä avustuksen saajan yhteys- ja pankkitilitiedot.

Hepsy toivoo innostavia projekteja jäsenilleen!

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s