Kiitos vuodesta 2017 ja onnea uudelle vuodelle 2018!

unnamed

Hei hepsyläiset!

Nyt kun uuden vuoden tohina on alkamaisillaan, on hyvä hetki kiittää juuri päättyneestä vuodesta. Kiitos siis jokaiselle hepsyläiselle mukana olemisesta, aktiivisesta osallistumisesta niin Hepsyn kuin Psykologiliiton tapahtumiin sekä upeasta vaikuttamisesta psykologien osaamisen ja psykologiatieteen näkymiseen yhteiskunnassamme! Ammattikuntamme on timanttista.

Viime vuosi oli Hepsylle toiminnantäyteinen. Hepsyn jäsentapahtumia järjestettiin tuttuun tapaan aktiivisesti, niin koulutuksen nälkä kuin virkistäytymisen jano huomioiden. Lisäksi työlistallamme oli edunvalvontatehtävien terävöittäminen. Päivitimme tehokkaan ja pätevän kuntavalmiusvastaavamme Tommi Ahon johdolla kuntavalmiusverkostoamme ja osallistuimme mm. Jukon lakkoharjoitukseen. Myös tänä vuonna jatkuva kunnan työehtosopimusten neuvotteluihin liittyvä yhteistyö Psykologiliiton kanssa pääsi hyvään vauhtiin. Vuoteen mahtui myös monenlaiset yhteistyökuviot mm. Nuorten psykologien verkoston, Kompleksin sekä Psykologien Sosiaalisen Vastuun kanssa. Kiitos tästä kaikille näissä kuvioissa mukana olleille hepsyläisille!

Uuden vuoden aloitamme innostunein mielin. Tapahtuma- ja koulutustiimi on jo kovassa työn touhussa. Luvassa on monenlaista kulttuuria, liikuntaa, oppimista ja yhdessä oloa! Toiveita tapahtumista saa lähettää tuttuun osoitteeseen: hepsytapahtumat(a)gmail.com. Ja muistathan myös, että mikäli sinulla on jokin loistava idea ja innostus lähteä järjestämään tapahtumaa yhteistyössä Hepsyn kanssa, olethan siitäkin yhteydessä!

Viimeiseksi haluaisin vielä kiittää pitkän johtokuntauransa Hepsyssä päättänyttä Eero-Matti Koivistoa. Kiitos kovasta työstä, opastuksesta ja läpsykän heittämisestä johtokunnan kokouksissa!

Toivotan kaikille hepsyläisille onnea ja intoa vuodelle 2018! Tehdään tästä Hepsy-vuodesta vielä entistä parempi. Nähdään pian tapahtumissa!

 

Laura Blomqvist
Hepsyn puheenjohtaja

P.S. Muista liittyä Hepsyn Facebook-ryhmään!