Psykologi tavattavissa!

Pian tavataan!

Lähde Mieleesi -psykologi tavattavissa tapahtuma on jo reilun viikon päästä lauantaina 23.9. Tässä vielä päivitetty ohjelma aikatauluineen. Tapahtuma on maksuton!

Muistathan, että työpajoihin ilmoittaudutaan paikan päällä ja luennot täytetään saapumisjärjestyksessä.

Ohjelma ja tapahtumakuvaus löytyvät alta.

Tervetuloa!

lahdemieleesi

Miten valitset auttajasi, kun kohtaat haasteita elämässäsi tai haluat kehittää itseäsi? Miten voit psykologian ja psykologien avulla vaikuttaa hyvinvointiisi ja itsesi kehittämiseen? Mitä psykologit tekevät ja miksi psykologi on hyvä valinta silloin, kun kaipaat tukea erilaisissa elämäntilanteissa? Tule tutustumaan psykologeihin ja psykologiaan! Lähde mieleesi – psykologi on tavattavissa Lapinlahden Lähteellä lauantaina 23.9. klo 13-17.

Lähde mieleesi -tapahtumassa kuulet luentoja sekä voit osallistua työpajoihin ja keskusteluihin, joiden teemat liittyvät henkilökohtaiseen hyvinvointiin, perheisiin ja ihmissuhteisiin sekä työelämään ja työssä jaksamiseen. Kuulet lisäksi, miksi nykypäivän monenlaisen tarjonnan seasta on hyvä valita tieteelliseen tutkimukseen perustuvia hoitomenetelmiä. Luvassa on neljän tunnin aikana monenlaista ohjelmaa treffipalvelusta työstressin selättämiseen ja itsemyötätuntoharjoituksista kehityspsykologian uusimpiin tutkimuslöydöksiin.

Työpajoihin (työhuone 1 ja työhuone 2) on ilmoittautuminen paikan päällä. Luennoille ei ole ilmoittautumista erikseen.

Tapahtuman järjestää Helsingin psykologiyhdistys. Tapahtuma on maksuton.