WU2-600x600.jpg15.1.2016 kokoontui yli kolmekymmentä hepsyläistä nauttimaan teatterin tarjonnasta. Tällä kertaa vuorossa oli Teatteri Unionin Musashi – miekan tie. Tapahtuman kuvaus oli ”samuraiestetiikka kohtaa pekingoopperan ja heavy-musiikin intensiivisen kauniissa esityksessä kuoleman päättäväisestä hyväksymisestä”.

Kolmen näyttelijää (Ville Seivo, Jakob Johansson ja Valter Sui) kuvasivat miekkamestari Musashin elämää kolmen muusikon säestyksellä (Markus Rantanen, Pekka Saarikorpi ja Juha Pöysä). Kuoleman päättäväinen hyväksyminen korostui hienosti näytöksessä, mutta jos Musashin tarina ei ollut tuttu, moni kohtaus jäi hämärän varjoon. Teatterin jälkeisessä kyselytilaisuudessa ohjaaja Antti Silvennoinen toi esille tämän olleen tietoinen ratkaisu.

Jos sinua jäi harmittamaan, ettet päässyt osallistumaan tapahtumaan, niin ei hätää. Kulttuuritiimi kokoontui pohtimaan lisää tarjontaa jäsenillemme ja voinen paljastaa, että tulevan kuukauden aikana on tiedossa näillä näkymin ainakin kaksi teatteria lisää! Seuraa sähköpostiasi!

Kiitos jälleen Hepsylle mukavasta tapahtumasta!
– Jukka Oksanen

Arvosteluja näytöksestä:

 

 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s