Puheenjohtajan terveiset

a8c7aba2-8528-40ac-b979-172a2ab8c808Hei hepsyläinen!

Vuosi on kovaa vauhtia päättymässä, joten on aika kiittää kaikkia jäseniä vuodesta 2015. Kiitos, että olet mukana!

Hepsyn vuosi on ollut toiminnantäyteinen. Vuoteen on mahtunut paljon jäsentapahtumia: teatteria, mindfulness-kurssia, kiipeilyä, Hepsy-päivää, yrittäjyysseminaaria ja paljon muuta. Jännitettävää on ollut myös Psykologiliitossa, jonne valtuusto valitsi marraskuussa uuden puheenjohtajan, Annarilla Ahtolan, joka aloittaa tehtävässään vuoden vaihteessa.

Myös Hepsylle saatiin uusi johtokunta syyskokouksessa lokakuussa. Tehokas tiimi on jo järjestäytynyt ensi vuotta varten ja lupaa jatkaa samaa aktiivista toimintaansa kuten tähänkin asti. Syyskokous valitsi minut jatkamaan Eero-Matti Koiviston hyvää puheenjohtajan työtä. Kiitän Hepsyä luottamuksesta ja innokkaana odotan ensi vuotta! Olen häärännyt erilaisissa järjestötehtävissä jo vuosia ja Hepsykin on ehtinyt muodostua tutuksi, joten uskon myös ensi vuodesta tulevan antoisa ja onnistunut.

Hepsyn vuosi 2016 tulee pitämään sisällään jälleen paljon tapahtumia. Ensi vuonna haluamme erityisesti kiinnittää huomiota koulutustapahtumiin. Lisäksi syksyllä pääsemme juhlimaan 35-vuotiasta Hepsyä vuosijuhlien merkeissä. Kaikkien näiden tapahtumien lisäksi olemme tietysti aktiivisesti mukana psykologien edunvalvonnassa ja teemme tiivistä yhteistyötä Psykologiliiton kanssa. Johtokuntana toivomme jäseniltä ajatuksia, ideoita ja innokkuutta tapahtumien järjestämisessä tai toiminnan kehittämisessä. Meihin saa aina olla yhteydessä! Hepsyn vuoden 2016 toimintasuunnitelma on luettavissa kotisivuilta (www.hepsy.fi).

Jos et vielä kuulu Hepsyn Facebook-ryhmään, liitythän siihen, niin pääset mukaan keskusteluun ja saat ajankohtaisimmat tiedot Hepsyn kuulumisista! (https://www.facebook.com/groups/924115724270608/)

 

Hyvää Joulun aikaa ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille hepsyläisille!

 

Vuosien 2015 ja 2016 johtokuntien puolesta,

Laura Blomqvist
Puheenjohtaja 2016
laura.blomqvist(a)gmail.com

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s