@terveisia_taalta

Olen neljännen vuoden psykologian opiskelija ja Psykologien Sosiaalinen Vastuu ry:n (PSV) Helsingin paikallisryhmän PSV Stadin aktiivi ja koordinaattori. Toukokuun 11. päivä lennän kymmeneksi päiväksi Beirutiin Libanoniin. Tutustun hankekoordinaattori Sirkku Kivistön mukana PSV:n kehitysyhteistyöhankkeeseen ”Mental health services for refugee children in South Lebanon”, jossa toimitaan yhteistyössä palestiinalaisen Beit Aftal Assumoud (BAS) -järjestön kanssa.

Hankkeen tavoitteena on kehittää Etelä-Libanonissa palestiinalaisiin lapsiin ja nuoriin kohdistuvaa mielenterveystyötä. Matkan aikana vierailen Saidan ja Tyyroksen kaupunkien pakolaisleirien perheneuvoloissa, joita PSV on ollut mukana käynnistämässä. Lisäksi matkan aikana BAS järjestää Beirutissa kansainvälisen mielenterveyskonferenssin, jossa keskitytään erityisen haavoittuvassa asemassa olevien lasten ja heidän toimintaympäristöjensä tilanteen parantamiseen.

PSV:n hankkeeseen voi tutustua ja matkaa seurata osoitteessa vastuu.fi/libanon. Lisäksi voit esittää kysymyksiä, seurata ja kommentoida matkaani Instagramissa, josta löydät minut nimellä @terveisia_taalta. Tervetuloa mukaan!

logo

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s