Psykologiliiton jäsenet eivät osallistu työnseisaukseen

 ylabanneri2

Psykologiliiton hallitus on yksimielisesti päättänyt, että Psykologiliitto on Akavan jäsenenä mukana järjestämässä perjantaina 18.9. palkansaajakeskusjärjestöjen mielenilmausta ja tukee mielenilmauksen tavoitteita. Psykologiliiton jäsenet eivät kuitenkaan ole lakossa eivätkä osallistu työnseisaukseen.

Perjantaina 18.9. klo 11 alkavaan mielenilmaukseen  voivat osallistua ne Psykologiliiton jäsenet, joilla on mahdollisuus osallistua omalla vapaa-ajallaan. Muut ovat työssä normaalisti.

Psykologiliitto tukee mielenilmauksen tavoitteita samoin kuin Akava. Sekä henkilökohtaiset että kollektiiviset työn ehtoja koskevat sopimukset tulee tehdä jatkossakin työntekijöiden ja työnantajien välillä. Jo tehtyjä sopimuksia tulee noudattaa suomalaisen sopimusoikeuden ja lainsäädännön mukaisesti.

Akava haluaa rakentaa Suomea sopimalla. Osallistuminen palkansaajaliittojen toimeenpanemaan mielenilmaukseen on tarkoitettu vaikuttamaan poliittiseen päätöksentekoon niin, että pakottava lainsäädäntö ei koidu työntekijän vahingoksi.
Katso Akavan perustelut mielenilmaukseen osallistumisesta täältä.

Osa Akavan jäsenjärjestöistä osallistuu myös työnseisaukseen.

Tapahtumasivua voi seurata Facebookissa.

Käytännön ohjeita löytyy PAM:n tiedotteesta: https://www.pam.fi/uutiset/uutinen/2015/09/perusperiaatteet-poliittisesta-mielenilmauksesta.html

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s