Juokse, hepsyläinen, juokse!

Huhtikuussa 40 innokasta hepsyläistä lähti mukaan juoksukouluun treenaamaan askellustaan kuntoon. Juoksukoulu oli kuuden viikon pituinen, ja sisälsi joka viikko yhteiset harjoitukset Pirkkolan urheilukentällä sekä sen mainiossa lähimaastossa. Juoksukoulussa hiottiin erityisesti juoksutekniikkaa kuntoon, sekä tehtiin intervalli- että vauhtikestävyysharjoituksia. Lisäksi tehtiin lihaskuntoharjoituksia ja harjoiteltiin mäkijuoksun parissa.

Juoksukouluun osallistui hepsyläisiä kuntoon, ikään ja juoksukokemukseen katsomatta. Tunnelma oli virkeä ja treenatessa oli helppo tehdä tuttavuutta muiden psykologikollegojen kanssa. Juoksukoulu oli niin suosittu, että kulttuuritiimi harkitsee sen järjestämistä myöhemmin uudelleen. Jos et siis vielä tänä vuonna mahtunut mukaan, ole tarkkana ensi keväänä ja seuraa sähköpostiasi!

– Anni

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s