Jäsenyys

Liittyminen

Helsingin psykologiyhdistys on Psykologiliiton alueyhdistys. Liittymällä Hepsyyn liityt myös Psykologiliiton jäseneksi. Hepsyn jäseneksi voivat liittyä kaikki psykologit ja psykologian pääaineopiskelijat, jotka joko asuvat, työskentelevät tai opiskelevat Helsingissä. Tarkempia tietoja jäseneksi liittymisestä, jäseneduista ja jäsenmaksuista löydät Psykologiliiton sivuilta: http://psyli.fi/me/jasenyys

Hepsyyn voit liittyä täyttämällä sähköisen jäsenilmoituslomakkeen. Ohjeet liittymisesttä ja jäsenilmoituslomakkeet löydät Psykologiliiton sivuilta: https://www.psyli.fi/me/jasenyys/psykologiliiton-jasenyys-kannattaa/

Jäsenyhdistyksen vaihtoa Hepsyyn toisesta Psykologiliiton alueyhdistyksestä voit hakea tekemällä muutoksen jäsentietoihin kirjautumalla Psykologiliiton sivujen jäsenalueelle täältä.

Psykologiliiton jäsenalueelle kirjautuessa kysytty sähköposti on se sähköposti, johon liiton posti tulee. Salasanan voit valita ja vaihtaa itse. Jos sitä ei muista, voit klikata linkkiä, joka lähettää uuden salasanan.

Jäsentietojen muutokset

Ilmoitathan kaikista jäsentiedoissa tapahtuneista muutoksista (mm. nimen ja yhteystietojen muutokset) päivittämällä jäsentietosi kirjautumalla Psykologiliiton sivujen jäsenalueelle täältä.

Psykologiliiton jäsensihteeri neuvoo kaikissa jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä. jasenpalvelu@psyli.fi

Eroaminen

Hepsystä eroaminen tapahtuu vapaamuotoisella kirjallisella eroilmoituksella, jonka voi lähettää sähköpostitse Hepsyn jäsensihteerille: jasensihteerihepsy@gmail.com. Jäsenyytesi päättyy sen kalenterikuukauden loputtua, jonka aikana Hepsyn johtokunta on käsitellyt eroilmoituksen. Hepsystä ja Psykologiliitosta erotessasi eroat samalla myös työttömyyskassasta.

hepsy_logo_12