Matkaraha-avustukset

Hepsyläiset voivat anoa yhdistykseltään matka-apurahoja ulkomaille suuntautuvia konferenssimatkoja tai muuta yhdistyksen toimintaa tukevaa matkoja varten. Myöntämiskriteerejä ovat olleet tieteellisyys, yhdistyksen toiminnan edistäminen sekä psykologien sosiaalinen vastuu. Hakemuksessa tulee ilmetä seuraavat tiedot:

  • hakijan yhteystiedot
  • matkan tarkoitus ja kuinka se tukee yhdistyksen toimintaa
  • matkan ajankohta ja paikka
  • matkan kustannusarvio
  • muut mahdolliset matkaa koskevat avustukset (tai ilmoitus ettei sellaisia ole)
  • matkan kuvaus kotisivuille (voi olla päällekkäinen yllä olevan kanssa)

Huomaa, että hakija voi saada vain yhden avustuksen kalenterivuotta kohden!

Matka-apurahahakemus tulee toimittaa ennen matkaa. Avustusta ei voi hakea jälkikäteen.

Matka-apurahan ehtona on kaksi blogikirjoitusta Hepsy kotisivuille. Ensimmäinen teksti on lyhyt muutaman rivin kuvaus millainen matka on tulossa. Se pitää toimittaa välittömästi hakemuksen yhteydessä.

Toinen teksti on yhteenveto koulutuksen annista. Näin koulutuksen annista pääsevät hyötymään myös kaikki muut hepsyläiset! Siinä pitää olla kertomusta tukevia kuvia. Siinä voi olla liitteitä. Huomioi tekijänoikeuskysymykset! Pidä teksti napakkana! Tutustu kotisivujemme kautta esimerkkeihin millaisia kirjoituksia muut ovat tehneet.

Freeby_Travel

Matka-apurahan määrä on 250 €, ja se on veroton palkkio. Palkkio ei riipu blogikirjoitusten pituudesta. Matka-artikkelin kirjoittaja ei saa kirjoituksestaan enää erikseen artikkelipalkkiota. Palkkion myöntämisestä päättää johtokunta.

Johtokunta pidättää oikeuden tehdä muutoksia sääntöihin. Esimerkiksi jos hyvin moni hakee matka-avustusta samaan kohteeseen, voi johtokunta jakaa pienempiä tukisummia taatakseen avustusta mahdollisimman monelle.

Palkkio maksetaan kirjoittajalle vasta, kun tiedotusvastaava on saanut ja hyväksynyt tekstit. Samalla kun hyväksytyn hakemuksen teksti lähetetään sähköpostilla tiedotusvastaavalle, tulee ilmoittaa avustuksen saajan yhteys- ja pankkitilitiedot. Verokorttia ei tarvita, koska apuraha ei ole verotuksen alaista tuloa.

 

Hepsy toivottaa mukavia matkoja jäsenilleen!

One thought on “Matkaraha-avustukset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s