Johtokunta 2022

Hepsyn johtokunta toimii aktiivisesti jäsenistön hyvinvoinnin, edunvalvonnan ja tapahtumien parissa. Nykyinen johtokunta on toiminut tehtävissään jo vajaan parin kuukauden ajan, joten lienee aika esitellä toimijat pestien takana. Johtokunnan jäsenet kertovat pestinsä lisäksi, minkä takia ovat lähteneet mukaan johtokuntaan ja mitä puuhaavat vapaa-ajallaan.

Tuuli Levänen, puheenjohtaja

Lähdin aikoinaan opiskelijaedustajana mukaan Hepsyn johtokuntaan tavoitteena tutustua jo ”ihan oikeisiin psykologeihin” ja verkostoitua. Nyt yhdistystoiminnan mahdollistama laajempi vaikuttamistyö on alkanut kiinnostamaan yhä enemmän. Lisäksi Hepsyn johtokunta on aina ollut todella yhteen hitsautunut ja kaikki yhteinen tekeminen on vaan yksinkertaisesti tosi kivaa tämän porukan kanssa!

Vapaa-ajalla tykkään käyttää lähes kaiken liikenevän aikani (ja vähän ylikin) luonnossa. Kaikenlainen tekeminen luonnossa kiinnostaa, suppailusta, vaelluksiin. Viimeisen vuoden aikana olen hurahtanut kaikkiin hiihdon alalajeihin murtsikasta vapaalasketteluun (tosin jälkimmäisessä houkuttaa enemmän toistaiseksi vielä ylös kipuaminen kuin alas laskeminen). Erityisesti Lappi vetää minut aina sinne takaisin, ja näin etäaikana johtokunnalla onkin aina jännittettävänä, mistä päin Suomea minä milloinkin osallistun Hepsyn johtokunnan kokoukseen.

Maaria Linnoinen, varapuheenjohtaja & kulttuuri- ja koulutustiimin jäsen

Lähdin Hepsyn johtokuntaan mukaan alunperin opiskelijaedustajana n. 7 vuotta sitten (apua, onko siitä jo niin kauan!), sillä ammattillinen vaikuttamistoiminta kiinnosti ja kiinnostaa edelleen. Lisäksi halusin päästä verkostoitumaan tuleviin kollegoihin jo opiskeluaikana.

Vapaa-ajalla tykkään joogata, käydä salilla, liikkua luonnossa, ratsastaa ja syödä hyvin. Tietenkin myös osallistua Hepsyn tapahtumiin.

Sakari Lång, taloudenhoitaja

Eli ”talkkari” aka. massikirstunvartija aka. Roope-setä

Menneen ajan vuotena 2013, halusin tuoreena fuksina jotain yhdyssiltaa jo opiskelujen jälkeiseen aikaan, ja täten hain opiskelijaedustajaksi. The rest, as they say, is uneventful

Vapaa-ajalla pelaan läpi opiskeluaikana väliin jääneet roolipelit. Toinen jo menossa.

Emma Talvitie, sihteeri & toinen järjestövalmiusvastaava

Lähdin johtokuntaan mukaan, koska tykkään tehdä yhdessä asioita ja Hepsyssä voi yhdessä saada aikaan kaikkea kivoista kulttuuritapahtumista vaikuttamiseen ja psykologien edunvalvontaan.

Vapaa-ajalla hepsyilen, hiihdän ja haaveilen.

Milka Malvari, jäsensihteeri & kulttuuri- ja koulutustiimin jäsen

Haluan olla mukana edistämässä Hepsyläisten asioita ja mahdollistamassa monenlaisia kohtaamisia Hepsyläisten välillä. On myös innostavaa päästä työskentelemään taitavien kollegojen kanssa näiden asioiden äärellä!

Vapaa-ajalla tykkään mökkeillä, kuunnella podcasteja, tavata ystäviä ja viettää aikaa koirani kanssa.

Maaria Seppälä, järjestövalmiusvastaava

Lähdin Hepsyn johtokuntaan mukaan, koska minulle merkitystä elämässä tuo yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Nykyisessä työssä vaikutan lähinnä yksilötasolla, mutta toiminta Hepsyssä antaa minulle keinon vaikuttaa myös yhteiskunnallisemmalla tasolla. Psykologien asiantuntijaosaaminen pitäisi mielestäni saada paremmin hyödynnetyksi!

Vapaa-ajalla tykkään liikkua Helsingin lähiluonnossa ja leipoa pullaa.

Hanna Kero, viestintävastaava & kulttuuri- ja koulutustiimin jäsen

Hakeuduin Hepsyn johtokuntaan osittain silkasta uteliaisuudesta ja osittain ystävän vanavedessä. Olen kovin kiinnostunut näkemään myös tämän puolen järjestömaailmasta, mihin kaikkeen sen puitteissa on mahdollista vaikuttaa ja mitä kaikkea se pitää sisällään.

Vapaa-aikaa kuluu paljon ystävien kanssa ihmetellessä, elokuvia ja sarjoja katsellessa, partiojutuissa ja musiikkiprojektien parissa. Rakastan myös ulkona syömistä ja ravintolakultturia, mutta nautin suuresti myös ruuanlaitosta ja vieraiden kestitsemisestä kotioloissa. Meidän koti toimii myös monien koirakavereiden luottohoitopaikkana, mikä on ehkä parasta ikinä.

Tuire Korvuo, opiskelijaedustaja & viestintävastaava

Lähdin mukaan Hepsyn johtokuntaan, koska: Tämä on toinen kauteni Hepsyn opiskelijaedustajana. Jatkoin, koska tykästyin kovasti kaikkiin johtokuntalaisiin ja koska Hepsy tuntuu hyvältä tavalta vahvistaa fiilistä psykologiyhteisöön kuulumisesta. Toisaalta se on myös yhteisö, jonka eteen tekee mielellään töitä.

Vapaa-ajalla tykkään: Kuunnella roppakaupalla podcastejä ja äänikirjoja. Olin myös viime vuonna perustamassa Kompleksille omaa podcastiä.

Allu Hartikainen, opiskelijaedustaja & kultturi- ja koulutustiimin jäsen

Olen kiinnostunut tutustumaan valmistuneisiin psykologeihin, Hepsyn toimintaan ja kehittelemään yhteistä tekemistä hepsyläisille. Tämä tuntui tähän hetkeen kutsuvimmalta ainejärjestöpestiltä!

Viime syksynä kiipeilykärpänen puri todenteolla, joten sitä olen tehnyt nyt melko aktiivisesti. Myös skeittaaminen, musahommat, pyöräily, retkeily, squash, sulis ja kuntosali ovat isossa osassa elämääni!

Aija Hukari, kultturi- ja koulutustiimin jäsen

Johtokuntaan lähdin alun perin pari vuotta sitten opiskelijajäsenenä uteliaisuudesta. Yhteisö on vienyt mukanaan ja parasta onkin olla mukana vahvistamassa jäsenistön yhteisöllisyyttä.

Vapaa-ajalla viihdyn luonnossa, tanssitunnilla ja ehkä pian taas kuuntelemassa livejazzia.